Фейхоа з цукром – 8 рецептів на зиму

З волоськими горіхами

Варення по цьому рецепту виходить дуже апетитним, а волоський горіх додатково збагачує його вітамінами і поживною цінністю.

Необхідні продукти:

  • 0,5 літра води;
  • ложечка лимонної кислоти;
  • стакан волоських горіхів;
  • кілограм фейхоа;
  • один апельсин;
  • 0,5 кг цукру.

Процес приготування:

  • Фейхоа і апельсин промиваємо гарячою водою, з ягід прибираємо хвостики і нарізаємо всі на часточки. Присипаємо їх цукром і даємо постояти близько 60 хвилин.
  • Цю масу з’єднуємо з лимонною кислотою і водою, варимо приблизно 10 хвилин.
  • Горіхи злегка обсмажуємо на сковороді, за бажанням їх можна зробити меншого розміру.
  • Додаємо до варенню, готуємо ще п’ять хвилин після кипіння і можна перекладати в банки для закачування.
Дивіться також:  Пишні оладки на дріжджах – 7 рецептів
Прокрутка до верху