Фейхоа з цукром – 8 рецептів на зиму

Простий рецепт в блендері без варіння

Якщо не хочеться возитися і витрачати багато часу, спробуйте приготувати варення з фейхоа без варіння. Воно виходить не гірше, та й ягода без теплової обробки зберігає в собі більше вітамінів.

Необхідні продукти:

  • один кілограм фейхоа;
  • цукор – кілограм.

Процес приготування:

  • Ягоди добре промиваємо, бажано обдати їх окропом, оскільки варення готується без теплової обробки. Так само зрізаємо хвостики і підсушуємо плоди.
  • Відправляємо в блендер або комбайн і подрібнюємо до однорідного стану.
  • Змішуємо з цукром і чекаємо, коли він повністю розчиниться. За цей період склад потрібно помішувати. За смаком можна додати горіхи. Готове варення розкладаємо по банках і зберігати в холодильнику.
Дивіться також:  Морквяні капкейки – 6 смачних і корисних рецептів
Прокрутка до верху