Фейхоа з цукром – 8 рецептів на зиму

Фейхоа з цукром «через м’ясорубку»

Так зване «свіже варення» або п’ятихвилинка. Готується дуже швидко, виходить шалено смачним і корисним. Зазначено приблизну кількість інгредієнтів, на баночку, якщо потрібно, просто збільшіть їх, не забуваючи зберігати правильну пропорцію 1:1.

Необхідні продукти:

  • 0,3 кг цукру;
  • 300 грам фейхоа.

Процес приготування:

  • Фейхоа промиваємо і обдаємо окропом, адже варення готується без варіння. Прибираємо хвостики, а шкірку обов’язково залишаємо – вона дуже корисна. Перекручуємо плоди через м’ясорубку. Для більш зручного подрібнення можна нарізати їх на шматочки.
  • Засипаємо отриману масу цукром, залишаємо на деякий час, щоб він повністю розчинився в соку. Після цього розкладаємо по стерилізованим банкам і зберігаємо в холодильнику.
Дивіться також:  Пиріг з чорною смородиною – кращі рецепти
Прокрутка до верху