Фейхоа з цукром – 8 рецептів на зиму

Фейхоа з цукром і грушами

Цікавий рецепт, в якому особливий смак і аромат створюється за рахунок вина.

Необхідні продукти:

  • 0,1 літра білого сухого вина;
  • 0,3 кг фейхоа;
  • дві груші;
  • 0,5 кг цукру.

Процес приготування:

  • Груші і фейхоа очищаємо від шкірки, нарізаємо на невеликі шматочки, викладаємо в каструлю і заливаємо вином. Тримаємо на слабкому вогні близько 15 хвилин, постійно заважаючи вміст.
  • Засипаємо цукор, чекаємо його повного розчинення, доводимо до киплячого стану і варимо ще 20 хвилин, після чого розподіляємо по банкам і закриваємо їх.
Дивіться також:  Пиріг з вишнею – 10 рецептів вишневого пирога
Прокрутка до верху