Фетучіні (фетучине) з грибами – 6 рецептів приготування

У вершковому соусі

Фетучіні з грибами у вершковому соусі має більш ніжний смак, ніж базовий рецепт. Вершки відтіняють смак грибів, роблячи їх м’якими, тануть у роті.

Вам знадобиться:

  • оливкова олія – 20 г;
  • вершкове масло – 20 г;
  • часник – 1-2 зубчики;
  • печериці – 150-160 г;
  • ріпчаста цибуля – 1⁄2 цибулини;
  • вершки (чим вище жирність, тим смачніше) – 150 мл;
  • фетучіні – 200 г;
  • сіль – за смаком;
  • сир – 50 р.

Покрокова інструкція:

  • Подрібнити часник, зубчик – на 1-2 пластинки.
  • Нарізати кубиками цибулю.
  • Гриби подрібнити на пластини середнього розміру.
  • На холодній сковороді слід підігріти суміш з оливкової та соняшникової олії.
  • Викласти часник, обсмажувати 2 хвилини, потім дістати.
  • Викласти гриби.
  • Почекати поки вони пустять сік, і обсмажувати, поки не випарується рідина.
  • Посолити, при бажанні – поперчити.
  • До грибів викласти половинку цибулини, обсмажувати.
  • Влити вершки, зменшити вогонь і тушкувати до готовності.
  • Під час гасіння грибів у вершках приготувати пасту.
  • Велика кількість води, посолити, поставити на вогонь, почекати поки вона закипить.
  • Додати пасту і варити до стану напівготовності.
  • Готову пасту викласти на тарілки, зверху полити вершково-грибним соусом.
  • Натерти сир і покласти зелень.
Дивіться також:  Ікра з гарбуза – 8 рецептів, як приготувати домашню овочеву ікру швидко і смачно
Прокрутка до верху