Фетучіні (фетучине) з грибами – 6 рецептів приготування

З додаванням шинки

Це блюдо буде більш ситним – в ньому є м’ясна складова. Ідеальний варіант, якщо немає бажання возитися з сирим м’ясом, наприклад, куркою.

Вам знадобиться:

  • паста – 200 г;
  • сир – 50 г або більше – за смаком;
  • шинка – 200 г;
  • вершки – 150 мл;
  • часник – 1 зубчик;
  • сіль, перець – за смаком;
  • масло вершкове – 50 г.

Покрокова інструкція:

  • Поставити воду на плиту, довести до кипіння і посолити. Фетучіні відварити до стану «аль денте».
  • Вершкове масло викласти на холодну сковороду і розтопити.
  • Розкласти порубаний часник і обсмажити.
  • До них викласти шинку і готувати ще 2 хвилини.
  • Посолити і поперчити.
  • Вилити вершки і додати сир.
  • Тушкувати до готовності.
  • Порційно розкласти фетучіні, зверху полити соусом.
  • Фетучіні з грибами і шинкою готово.
Дивіться також:  Як смачно приготувати цвітну капусту? 10 рецептів
Прокрутка до верху