З додаванням шинки
Це блюдо буде більш ситним – в ньому є м’ясна складова. Ідеальний варіант, якщо немає бажання возитися з сирим м’ясом, наприклад, куркою.
Вам знадобиться:
- паста – 200 г;
- сир – 50 г або більше – за смаком;
- шинка – 200 г;
- вершки – 150 мл;
- часник – 1 зубчик;
- сіль, перець – за смаком;
- масло вершкове – 50 г.
Покрокова інструкція:
- Поставити воду на плиту, довести до кипіння і посолити. Фетучіні відварити до стану «аль денте».
- Вершкове масло викласти на холодну сковороду і розтопити.
- Розкласти порубаний часник і обсмажити.
- До них викласти шинку і готувати ще 2 хвилини.
- Посолити і поперчити.
- Вилити вершки і додати сир.
- Тушкувати до готовності.
- Порційно розкласти фетучіні, зверху полити соусом.
- Фетучіні з грибами і шинкою готово.