Як зробити з беконом
Ще одна варіація рецепту з м’ясної добавкою.
Вам знадобиться:
- бекон – 100 г;
- печериці – 100 г;
- паста – 150 г;
- вино біле сухе – 150 г;
- вершки – 100 мл;
- сіль і перець – за смаком;
- часник – 1-2 зубчики;
- сир – 100 р.
Покрокова інструкція:
- Дрібно порізати бекон.
- Печериці измелить.
- Томити бекон на сковороді кілька хвилин на малому вогні.
- До нього викласти гриби.
- Збільшити вогонь і обсмажувати, помішуючи інгредієнти.
- Додати часник.
- Влити вино і тушкувати до випаровування рідини наполовину.
- Влити вершки.
- Всипати сир.
- Готувати ще пару хвилин.
- Попередньо відварити локшину і додати до решти інгредієнтів.