Фетучіні (фетучине) з грибами – 6 рецептів приготування

Як зробити з беконом

Ще одна варіація рецепту з м’ясної добавкою.

Вам знадобиться:

  • бекон – 100 г;
  • печериці – 100 г;
  • паста – 150 г;
  • вино біле сухе – 150 г;
  • вершки – 100 мл;
  • сіль і перець – за смаком;
  • часник – 1-2 зубчики;
  • сир – 100 р.

Покрокова інструкція:

  • Дрібно порізати бекон.
  • Печериці измелить.
  • Томити бекон на сковороді кілька хвилин на малому вогні.
  • До нього викласти гриби.
  • Збільшити вогонь і обсмажувати, помішуючи інгредієнти.
  • Додати часник.
  • Влити вино і тушкувати до випаровування рідини наполовину.
  • Влити вершки.
  • Всипати сир.
  • Готувати ще пару хвилин.
  • Попередньо відварити локшину і додати до решти інгредієнтів.
Дивіться також:  Як варити фунчозу в домашніх умовах – 6 рецептів
Прокрутка до верху