Фетучіні (фетучине) з грибами – 6 рецептів приготування

Готуємо з яловичиною

Для любителів м’яса є такий варіант рецепту – феттуччіне з яловичиною.

Вам знадобиться:

  • м’якоть яловичини – 300 г;
  • фетучіні – 300 г;
  • печериці – 200 г;
  • вершки – 250 мл;
  • бульйон на м’ясі – 250 мл;
  • цибуля – 1 шт.;
  • сіль, перець, паприка – за смаком;
  • зелень – за смаком;
  • кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л.

Інструкція приготування:

  • Промите і обсушенное м’ясо тонко порізати.
  • Гриби подрібнити на пластини.
  • Змішати бульйон із крохмалем.
  • Нашаткувати цибулю і зелень.
  • Відварити локшину до стану «аль денте».
  • Сковороду прогріти.
  • Викласти яловичину і на сильному вогні смажити 3 хвилини без масла.
  • Прибрати м’ясо зі сковороди.
  • Викласти в посуд гриби, смажити до випаровування рідини.
  • Прибрати гриби до м’яса.
  • Пасерувати цибулю.
  • Додати паприку.
  • Бульйон з крохмалем, влити в сковороду.
  • Викласти м’ясо і печериці.
  • Влити вершки.
  • Посолити і поперчити.
  • Тушкувати до готовності.
  • Зварені фетучіні викласти на сковороду, перемішати, нагріти пару хвилин.
  • Обсипати сиром і зеленню.

Влаштувати вдома вечір італійської кухні? Легко! Навіть не маючи кулінарних навичок, можна порадувати близьких цікавою стравою.

Дивіться також:  Горбуша в клярі – 7 рецептів, як приготувати на сковороді і в духовці
Прокрутка до верху