Готуємо з яловичиною
Для любителів м’яса є такий варіант рецепту – феттуччіне з яловичиною.
Вам знадобиться:
- м’якоть яловичини – 300 г;
- фетучіні – 300 г;
- печериці – 200 г;
- вершки – 250 мл;
- бульйон на м’ясі – 250 мл;
- цибуля – 1 шт.;
- сіль, перець, паприка – за смаком;
- зелень – за смаком;
- кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л.
Інструкція приготування:
- Промите і обсушенное м’ясо тонко порізати.
- Гриби подрібнити на пластини.
- Змішати бульйон із крохмалем.
- Нашаткувати цибулю і зелень.
- Відварити локшину до стану «аль денте».
- Сковороду прогріти.
- Викласти яловичину і на сильному вогні смажити 3 хвилини без масла.
- Прибрати м’ясо зі сковороди.
- Викласти в посуд гриби, смажити до випаровування рідини.
- Прибрати гриби до м’яса.
- Пасерувати цибулю.
- Додати паприку.
- Бульйон з крохмалем, влити в сковороду.
- Викласти м’ясо і печериці.
- Влити вершки.
- Посолити і поперчити.
- Тушкувати до готовності.
- Зварені фетучіні викласти на сковороду, перемішати, нагріти пару хвилин.
- Обсипати сиром і зеленню.
Влаштувати вдома вечір італійської кухні? Легко! Навіть не маючи кулінарних навичок, можна порадувати близьких цікавою стравою.