Філе куряче в духовці — 14 рецептів приготування

Куряче філе, запечене в рукаві в духовці

Рукав для запікання — річ дуже корисна. Приготуванні в рукаві виключає розбризкування жиру, а м’ясо, яке готуватися в ньому, набуває соковитість.

Продукти:

  • філе грудки — ½ кг;
  • помідори — 1-2 одиниці;
  • картопля — 4 одиниці;
  • перець болгарський — 1 стручок;
  • оливкова олія;
  • маслини — 20-30 одиниць;
  • зелень;
  • сік лимона;
  • сіль, чорний мелений перець, інші спеції.

Готуємо так:

  • Промите і порізане шматочками м’ясо курки збризнути соком лимона, посолити, посипати перцем і перемішати.
  • Треба порізати кубиками помідори і соломкою болгарський перець.
  • Маслини (без кісточок) покласти в миску, накришити зелень і посипати будь-які спеції.
  • Очистіть картопля, помийте, наріжте на скибочки і викладіть до овочів. Все перемішайте разом з м’ясом і рукав наповніть отриманою сумішшю.
  • Краю рукава зав’яжіть тугим вузлом і зробіть проколи у кількох місцях для виходу пари. Рукав з вмістом покласти на деко.
  • Приблизно 40 хвилин потрібно, щоб всі пропеклося. Коли вміст буде готове, необхідно з рукава перекласти його на тарілки.
Дивіться також:  Кролик тушкований в сметані – смачні рецепти приготування
Прокрутка до верху