Філе минтая в духовці — 8 рецептів запікання

З картоплею

Якщо хочете більш ситну страву, то приготуйте філе минтая в духовці з картоплею. У цьому випадку ви отримаєте повноцінний обід або вечерю.

Необхідні продукти:

  • ложечка лимонного соку;
  • близько 600 г філе риби;
  • цибулина;
  • півкілограма картоплі;
  • приправи за смаком.

Процес приготування:

  • Філе промиваємо і розрізаємо на невеликі пласти, щоб були порційні шматочки.
  • У форму викладаємо фольгу, на неї кладемо нарізану кільцями цибулю і картоплю, подрібнену на шматочки. Зверху покриваємо овочі рибою, додаємо вибрані приправи за своїм смаком і лимонний сік. За бажанням, фольгу можна промазати маслом.
  • Добре обертаємо вміст так, щоб не залишалося ніяких отворів, і прибираємо на 30 хвилин у духовку з температурою 180 градусів.
  • Дістаємо, розгортаємо фольгу і доводимо до готовності ще протягом 10 хвилин.
Дивіться також:  Манти з гарбузом і м’ясом – 5 смачних покрокових рецептів приготування
Прокрутка до верху