Філе тріски в духовці — 8 рецептів запікання

Як приготувати з овочевим маринадом?

Тріска відмінно поєднується з різними овочами. Запечена з морквою і цибулею риба — смачна і корисна закуска для різноманітності раціону.

Склад:

  • 500 г філе тріски;
  • 1 невеликий лук;
  • пів-лимона;
  • 1 невелика морква;
  • 10 мл оцту;
  • 20 мл соняшникової олії;
  • сіль;
  • прянощі для риби.

Покроковий рецепт.

  • Очищені овочі дрібно рубають, заливають оцтом і солять. Залишають на 20 хвилин.
  • Філе ділять на великі шматки, поливають маслом і вичавленим з лимона соком, натирають сумішшю приправ.
  • На деку з пекарської папером розкладають половину маринованої цибулі з морквою.
  • Далі розміщують рибу.
  • Зверху — знову овочі.
  • Страву поливають залишками маринаду.
  • Деко накривають фольгою і ставлять в духовку, розігріту до 180°С, на 15 хвилин.
  • Потім фольгу розкривають, температуру в духовій шафі збільшують до 200°С і готують філе тріски з овочами ще 7 хвилин.
Дивіться також:  М’ясо по-французьки з курки – 7 рецептів
Прокрутка до верху