Як приготувати з овочевим маринадом?
Тріска відмінно поєднується з різними овочами. Запечена з морквою і цибулею риба — смачна і корисна закуска для різноманітності раціону.
Склад:
- 500 г філе тріски;
- 1 невеликий лук;
- пів-лимона;
- 1 невелика морква;
- 10 мл оцту;
- 20 мл соняшникової олії;
- сіль;
- прянощі для риби.
Покроковий рецепт.
- Очищені овочі дрібно рубають, заливають оцтом і солять. Залишають на 20 хвилин.
- Філе ділять на великі шматки, поливають маслом і вичавленим з лимона соком, натирають сумішшю приправ.
- На деку з пекарської папером розкладають половину маринованої цибулі з морквою.
- Далі розміщують рибу.
- Зверху — знову овочі.
- Страву поливають залишками маринаду.
- Деко накривають фольгою і ставлять в духовку, розігріту до 180°С, на 15 хвилин.
- Потім фольгу розкривають, температуру в духовій шафі збільшують до 200°С і готують філе тріски з овочами ще 7 хвилин.