Фокачча – рецепт італійського хліба

Фокачча тонка

Для приготування тонкої фокаччі використовують теж тісто, тільки розкочують коржики качалкою тонко, як для піци. готується фокачча з начинки всередині з тонкої фокаччі. Начинки можу бути різними, уподобань італійців, особливостей їх національної кухні. Дуже люблять в Італії начинку з оливок, сиру, помідорів з італійськими травами. Соус песто – улюблений інгредієнт у тонкій факачче.

Інгредієнти соусу песто:

  • базилік – 1 пучок,
  • сир пармезан – 120 гр.,
  • горішки кедрові – 50 гр.,
  • часник – 3 зубчики,
  • оливкова олія – 2 ст. л.
Дивіться також:  Рецепт торта з білковим кремом – смачні рецепти