Як спекти пиріг «Французька ватрушка»
Ласощі можна приготувати у формі звичайної круглої ватрушки, а можна спекти справжній пиріг.
Склад рецепта:
Сирна начинка:
- ванілін – 2 г;
- цукровий пісок – 0,2 кг;
- два курячих яйця;
- сирна маса – 0,5 кг
Основа:
- борошно пшеничне – 0,32 кг;
- шматок масла – 0,18 кг;
- розпушувач для тіста – 11 р.
Поетапна інструкція:
- Завантажуємо в кухонний комбайн сир, сирі яйця, цукор і збиваємо до однорідної консистенції.
- Шматочки масла з’єднуємо з сумішшю просіяного борошна і розпушувача, формуємо пісочне тісто з допомогою ножа.
- У форму для пирога поміщаємо пергамент, обробляємо його маслом.
- Вниз викладаємо 1/2 тіста, на нього розподіляємо вміст кухонного комбайна.
- Засипаємо начинку залишилися пісочним тістом, розподіляючи його рівномірно руками.
- Випікаємо ласощі в духовій печі, прогрітій до температури 180 градусів 40 хвилин.
- Насолоджуємося шматочками королівської ватрушки у формі пирога, запиваючи її кавою або чаєм.