Французька ватрушка – 6 рецептів приготування

Як спекти пиріг «Французька ватрушка»

Ласощі можна приготувати у формі звичайної круглої ватрушки, а можна спекти справжній пиріг.

Склад рецепта:

Сирна начинка:

  • ванілін – 2 г;
  • цукровий пісок – 0,2 кг;
  • два курячих яйця;
  • сирна маса – 0,5 кг

Основа:

  • борошно пшеничне – 0,32 кг;
  • шматок масла – 0,18 кг;
  • розпушувач для тіста – 11 р.

Поетапна інструкція:

  • Завантажуємо в кухонний комбайн сир, сирі яйця, цукор і збиваємо до однорідної консистенції.
  • Шматочки масла з’єднуємо з сумішшю просіяного борошна і розпушувача, формуємо пісочне тісто з допомогою ножа.
  • У форму для пирога поміщаємо пергамент, обробляємо його маслом.
  • Вниз викладаємо 1/2 тіста, на нього розподіляємо вміст кухонного комбайна.
  • Засипаємо начинку залишилися пісочним тістом, розподіляючи його рівномірно руками.
  • Випікаємо ласощі в духовій печі, прогрітій до температури 180 градусів 40 хвилин.
  • Насолоджуємося шматочками королівської ватрушки у формі пирога, запиваючи її кавою або чаєм.
Дивіться також:  Лінивий пиріг – 8 рецептів на швидку руку