Фрикадельки з індички: як приготувати, 7 рецептів страв з фрикадельками

Дієтичні фрикадельки з фаршу індички для дітей

Діти будь-якого віку дуже люблять фрикадельки. Однак хочеться, щоб страва була багате поживними елементами і не перевантажувало зростаючий організм. Відмінним рішенням стане використання дієтичних продуктів. Для приготування потрібні:

  • ½ Кг фаршу;
  • цибулина;
  • шматочок булочки;
  • яблуко;
  • яйце;
  • 250 мл молока;
  • 400 мл бульйону;
  • 50 мл вершків;
  • шматочок сиру;
  • трохи борошна, солі і спецій.

Щоб приготувати фрикадельки для дітей:

  • Булочка замочується в молоці, після чого віджимається і змішується з фаршем.
  • Цибулю і яблуко подрібнюються і втручаються у фарш, куди також відправляється яйце.
  • З м’ясної маси формуються фрикадельки, які викладаються в сотейник з киплячим бульйоном.
  • Варити вироби потрібно не більше 4 хвилин, після чого вони викладаються на тарілку.
  • У бульйон додаються проціджене молоко і трохи борошна.
  • Після закипання в соус вводяться вершки і сирна стружка.
  • У киплячий соус кладуть фрикадельки, і тушкують ще 20 хвилин на повільному вогні.

З індички, яка є джерелом великої кількості поживних елементів, можна приготувати величезну кількість страв і закусок, які раз і назавжди підкорять простотою виконання і вишуканим смаком.

Дивіться також:  Начинка для лаваша — 20 рецептів приготування
Прокрутка до верху