В мультиварці
Рецепт фрикадельок з фаршу підійде і для приготування в мультиварці:
- свинини і яловичини філе — 250 гр;
- томат-соус — 150 гр;
- цибулина;
- вода — стакан;
- сіль — 1 ч. л.;
- спеції Для фаршу» — 1-2 ч. л.
М’ясні вирізки промиємо, пропустимо через м’ясорубку разом з цибулею, приправимо і посолимо. Добре перемішуємо — фарш для фрикадельок готовий.
Далі формуємо круглі вироби, викладаємо в мультиварочную чашу в два шари.
Розводимо соус з водою, щоб пюре добре розчинилося. Заливаємо фрикадельки.
Вибираємо програму «Гасіння», час 40 хвилин. Натискаємо кнопку старту.