Фрикадельки з підливою – 7 рецептів

В мультиварці

Рецепт фрикадельок з фаршу підійде і для приготування в мультиварці:

  • свинини і яловичини філе — 250 гр;
  • томат-соус — 150 гр;
  • цибулина;
  • вода — стакан;
  • сіль — 1 ч. л.;
  • спеції Для фаршу» — 1-2 ч. л.

М’ясні вирізки промиємо, пропустимо через м’ясорубку разом з цибулею, приправимо і посолимо. Добре перемішуємо — фарш для фрикадельок готовий.

Далі формуємо круглі вироби, викладаємо в мультиварочную чашу в два шари.

Розводимо соус з водою, щоб пюре добре розчинилося. Заливаємо фрикадельки.

Вибираємо програму «Гасіння», час 40 хвилин. Натискаємо кнопку старту.

Дивіться також:  Рисова молочна каша в мультиварці – смачні 7 рецептів приготування