Готуємо з горіхами
Що знадобиться:
- по 60 г мигдалю і фундука;
- по 40 г фісташок і волоських горіхів;
- 100 г молочного шоколаду.
Горіхи в шоколаді в домашніх умовах:
- На водяній бані розтопити плитку. Підготувати горіхи: позбавити від шкірки і від тонкого шару на самому ядрі.
- Викласти горіхи в тарілку з шоколадом. Перемішати, щоб вони стали повністю покриті солодкістю.
- Обернути харчовою плівкою плоске блюдо або дошку. Викласти на неї горіхи подалі один від одного. Вони не повинні стикатися.
- Відправити заготовку в морозилку на чверть години. Укласти красиво на іншу тарілку, і можна подавати страву. Пару днів допускається зберігати горіхи в закритому контейнері в холодильнику.