Фрукти в шоколаді – 6 рецептів, як зробити своїми руками в домашніх умовах

Готуємо з горіхами

Що знадобиться:

  • по 60 г мигдалю і фундука;
  • по 40 г фісташок і волоських горіхів;
  • 100 г молочного шоколаду.

Горіхи в шоколаді в домашніх умовах:

  • На водяній бані розтопити плитку. Підготувати горіхи: позбавити від шкірки і від тонкого шару на самому ядрі.
  • Викласти горіхи в тарілку з шоколадом. Перемішати, щоб вони стали повністю покриті солодкістю.
  • Обернути харчовою плівкою плоске блюдо або дошку. Викласти на неї горіхи подалі один від одного. Вони не повинні стикатися.
  • Відправити заготовку в морозилку на чверть години. Укласти красиво на іншу тарілку, і можна подавати страву. Пару днів допускається зберігати горіхи в закритому контейнері в холодильнику.
Дивіться також:  Крем зі згущеного молока і вершкового масла – 6 рецептів приготування
Прокрутка до верху