Фрукти в шоколаді – 6 рецептів, як зробити своїми руками в домашніх умовах

Як зробити десерт на шпажках

З чого приготувати:

  • 0,5 кг фруктів – банани, ківі, полуниця;
  • 100 г шоколаду;
  • шпажки або зубочистки за кількістю порцій десерту.

Фрукти в шоколаді на шпажках:

  • Вимити фрукти. Банани і ківі позбавити від шкірки, нарізати кільцями середньої товщини.
  • Увіткнути в кожен шматочок або ягоду по шпазі, не проколюючи наскрізь. Помістити заготовки в морозильну камеру на 5 хвилин.
  • Шоколад розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
  • Фрукти дістати, позбавити від шпажок і вмочити кожен шматочок у шоколад. Потім знову проколоти паличками. Це допоможе зафіксувати і зміцнити вироби.
  • Знову занурити цукерки в шоколад. Трохи постукати по стінці ємності, щоб позбавитися від зайвої глазурі.
  • Відправити в холодильник до застигання шоколаду.
Дивіться також:  Торт Ніжність – 7 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху