Сирно-фруктовий торт
Таке частування можуть дозволити собі навіть ті, хто сидить на дієті. Ласощі володіє низькою калорійністю і має приємний свіжий смак.
Склад:
- 0,35 кг сметани 10% жирності;
- 0,4 кг сухого печива;
- 0,3 кг нежирного сиру;
- 100 г цукру;
- 100 г масла вершкового;
- 4 ківі;
- 1 упаковка швидкорозчинного желе;
- 1 лайм;
- листя меліси.
Процес приготування:
- В 100 мл холодної води висипають гранули желатину і вичавлюють лайм.
- Печиво перемелюють в блендері і з’єднують з підталим маслом. Отриману основу викладають у форму для торта і поміщають в холодильник.
- Збивають міксером сметану, цукор і сир, а потім додають набряклі желатинові гранули.
- На застиглу масу з печива викладають ківі, нарізані кружальцями. Фрукти покривають сирним кремом.
Перед подачею торт охолоджують і прикрашають мелісою.