Фруктовий торт – 9 рецептів приготування легкого торта

Сирно-фруктовий торт

Таке частування можуть дозволити собі навіть ті, хто сидить на дієті. Ласощі володіє низькою калорійністю і має приємний свіжий смак.

Склад:

  • 0,35 кг сметани 10% жирності;
  • 0,4 кг сухого печива;
  • 0,3 кг нежирного сиру;
  • 100 г цукру;
  • 100 г масла вершкового;
  • 4 ківі;
  • 1 упаковка швидкорозчинного желе;
  • 1 лайм;
  • листя меліси.

Процес приготування:

  • В 100 мл холодної води висипають гранули желатину і вичавлюють лайм.
  • Печиво перемелюють в блендері і з’єднують з підталим маслом. Отриману основу викладають у форму для торта і поміщають в холодильник.
  • Збивають міксером сметану, цукор і сир, а потім додають набряклі желатинові гранули.
  • На застиглу масу з печива викладають ківі, нарізані кружальцями. Фрукти покривають сирним кремом.

Перед подачею торт охолоджують і прикрашають мелісою.

Дивіться також:  Оладки на молоці — 17 рецептів смачного приготування вдома