Дієтичний покроковий рецепт
Звичайно, галетне печиво і так досить легке, якщо говорити про випічці, але можна зробити його і зовсім дієтичним.
Необхідні продукти:
- ложечка розпушувача;
- велика ложка цукру;
- щіпка солі;
- одне яйце;
- ложка рослинної олії;
- склянка борошна;
- ложка води або молока.
Процес приготування:
- Готуємо дві ємності. В одній з’єднуємо борошно і розпушувач, добре перемішуємо, а в іншій – цукор, сіль і яйце. Потім сюди ж вливаємо олію і воду і засипаємо борошно з першої ємності. Вмішуємо все до однорідного стану і розкочуємо пласт.
- З нього вирізаємо форми, робимо на них кілька проколів виделкою або зубочисткою, викладаємо у форму і відправляємо в духовку на п’ять хвилин, включивши нагрівання на 200 градусів.