Галетне печиво – 5 рецептів в домашніх умовах

Дієтичний покроковий рецепт

Звичайно, галетне печиво і так досить легке, якщо говорити про випічці, але можна зробити його і зовсім дієтичним.

Необхідні продукти:

  • ложечка розпушувача;
  • велика ложка цукру;
  • щіпка солі;
  • одне яйце;
  • ложка рослинної олії;
  • склянка борошна;
  • ложка води або молока.

Процес приготування:

  • Готуємо дві ємності. В одній з’єднуємо борошно і розпушувач, добре перемішуємо, а в іншій – цукор, сіль і яйце. Потім сюди ж вливаємо олію і воду і засипаємо борошно з першої ємності. Вмішуємо все до однорідного стану і розкочуємо пласт.
  • З нього вирізаємо форми, робимо на них кілька проколів виделкою або зубочисткою, викладаємо у форму і відправляємо в духовку на п’ять хвилин, включивши нагрівання на 200 градусів.
Дивіться також:  Печиво з гарбуза – 9 рецептів швидких і смачних
Прокрутка до верху