Галетне печиво – 5 рецептів в домашніх умовах

Варіант для годуючих мам

Жінки, які годують дітей, повинні з собою обережність підходити до свого харчування, адже вся їжа так само потрапляє і до малюка, через молоко. Цей рецепт галетного печива абсолютно нешкідливий і до того ж не містить багато калорій.

Необхідні продукти:

  • 30 грам цукру;
  • 10 мл рослинного масла;
  • щіпка солі;
  • 60 мілілітрів води;
  • 20 грам кукурудзяного крохмалю;
  • ложечка розпушувача;
  • 130 грам борошна.

Процес приготування:

  • Змішуємо цукор з сіллю, заливаємо їх заздалегідь добре прогрітою водою, перемішуємо і чекаємо повного розчинення.
  • Потім вливаємо туди рослинне масло і знову заважаємо.
  • В іншій ємності змішуємо борошно, розпушувач, крохмаль і цю масу починаємо акуратно всипати туди, де вода, постійно заважаючи і доводячи до однорідності.
  • Обертаємо харчовою плівкою і прибираємо на 30 хвилин у холодильник, потім дуже тонко розкачуємо, вирізаємо будь-які форми по своєму смаку, робимо кілька проколів і прибираємо в духовку. Тримаємо там, близько 20 хвилин, включивши нагрівання на 200 градусів.
Дивіться також:  Сирне печиво трикутники – 7 рецептів в домашніх умовах
Прокрутка до верху