Варіант для годуючих мам
Жінки, які годують дітей, повинні з собою обережність підходити до свого харчування, адже вся їжа так само потрапляє і до малюка, через молоко. Цей рецепт галетного печива абсолютно нешкідливий і до того ж не містить багато калорій.
Необхідні продукти:
- 30 грам цукру;
- 10 мл рослинного масла;
- щіпка солі;
- 60 мілілітрів води;
- 20 грам кукурудзяного крохмалю;
- ложечка розпушувача;
- 130 грам борошна.
Процес приготування:
- Змішуємо цукор з сіллю, заливаємо їх заздалегідь добре прогрітою водою, перемішуємо і чекаємо повного розчинення.
- Потім вливаємо туди рослинне масло і знову заважаємо.
- В іншій ємності змішуємо борошно, розпушувач, крохмаль і цю масу починаємо акуратно всипати туди, де вода, постійно заважаючи і доводячи до однорідності.
- Обертаємо харчовою плівкою і прибираємо на 30 хвилин у холодильник, потім дуже тонко розкачуємо, вирізаємо будь-які форми по своєму смаку, робимо кілька проколів і прибираємо в духовку. Тримаємо там, близько 20 хвилин, включивши нагрівання на 200 градусів.