Гарбуз, запечений в духовці – 10 рецептів приготування

У фользі з вершковим маслом

Ароматна страва, яке має приємний вершковий смак.

Інгредієнти:

  • гарбуз (горіхова) – 1 шт. середня;
  • масло вершкове – 120 г;
  • кориця – 2 ч. ложки;
  • мед – 5 ст. ложок рідкий.

Приготування:

  • Зрізати шкірку з плоду.
  • Розрізати.
  • Вийняти насіння.
  • Нарізати. Вийдуть порційні шматки.
  • Масло порубати.
  • Розстелити на деко фольгу.
  • Розмістити гарбуз.
  • Покрити олійними шматками.
  • Залити медом.
  • Всипати корицю.
  • Загорнути фольгу. Краї защипнути.
  • Виставити на 220 гр. духову піч.
  • Запікати годину.
Дивіться також:  Курячі котлети в духовці – 9 смачних рецептів
Прокрутка до верху