Рецепт приготування для дітей
Інгредієнти: 270 г гарбуза, картоплина, морквина, стакан фільтрованої води, жменя очищених гарбузового насіння, щіпка солі, маленька ложка оливкової олії.
- Всі овочі миють, очищаються і довільно ріжуться. Найкраще максимально їх подрібнювати, щоб прискорити процес варіння.
- Коли овочі розм’якшаться, разом з водою потрібно перетворити їх в рідкувате пюре.
- Вже в готовий супчик додається масло.
Подається з обсмажені на сухій сковороді гарбузовим насінням.
З беконом
Інгредієнти: півкіло м’якоті гарбуза, літр фільтрованої води, склянка жирних вершків, 70 г бекону, жменю волоських горіхів, чайна ложка цукру, шматочок вершкового масла, сіль, по щіпці меленого чилі і карі.
- Гарбуз ріжеться мініатюрними шматочками, після чого заливають невеликою кількістю води і доводять до кипіння. Далі вогонь зменшується до мінімального, і овоч вариться близько півгодини до розм’якшення.
- У процесі основу супу додаються спеції і сіль. У самому кінці варіння гарбуза до неї вливаються вершки.
- На вершковому маслі на сковорідці обсмажуються горішки з цукром. А в другій ємності – тонкі смужки бекону.
- Готовий суп подрібнюється до стану пюре.
Подається страва порційно з горішками і шматочками бекону.