Гарбузовий суп-пюре 13 рецептів приготування

По-англійськи

Інгредієнти: 16 свіжих листочків шавлії, 2 кг гарбуза, 2 л курячого бульйону, 2 червоні цибулинки, морквини, гілочки розмарину і стеблинок селери, перчик чилі, морська сіль.

  • Листя шавлії обсмажуються на олії півхвилини. Вони повинні стати хрустким.
  • На маслі, що смажиться цибуля, селера, морква, розмарин і чилі.
  • Кубики гарбуза в каструлі заливаються бульйоном і варяться до м’якості. Через 10 хвилин до них додається вміст сковороди.
  • Готовий суп пюрируется, солиться.

Подається частування з хрустким шавлією.

Дивіться також:  Місо суп: рецепти в домашніх умовах з рибою або креветками
Прокрутка до верху