Гарбузовий суп-пюре 13 рецептів приготування

З куркою

Інгредієнти: 2 будь-які частини курячої тушки для бульйону (наприклад, крило і ніжка), цибулинка, 320 г м’якоті гарбуза, морква, червоний болгарський перець, сіль, пахучі трави.



  • Курятина разом з цілою цибулиною вариться до готовності. Можна додати в бульйон лаврушки і будь-які інші інгредієнти для аромату.
  • Залишилися овочі нарізати дрібним кубиком, укладаються в сковороду, поливаються водою і тушкують до м’якості.
  • Вийшла овочева піджарка перекладається в каструлю і поступово заливається бульйоном. Потрібно відразу пюрировать овочі і далі вибирати бажану консистенцію супу, додаючи теплу рідину.
  • Після додавання солі, і ароматних трав страву доводять до кипіння і знімають з вогню.

Їсти блюдо смачно з жирною сметаною або несолодким йогуртом.

Дивіться також:  Томатний суп — 13 рецептів приготування
Прокрутка до верху