З куркою
Інгредієнти: 2 будь-які частини курячої тушки для бульйону (наприклад, крило і ніжка), цибулинка, 320 г м’якоті гарбуза, морква, червоний болгарський перець, сіль, пахучі трави.
- Курятина разом з цілою цибулиною вариться до готовності. Можна додати в бульйон лаврушки і будь-які інші інгредієнти для аромату.
- Залишилися овочі нарізати дрібним кубиком, укладаються в сковороду, поливаються водою і тушкують до м’якості.
- Вийшла овочева піджарка перекладається в каструлю і поступово заливається бульйоном. Потрібно відразу пюрировать овочі і далі вибирати бажану консистенцію супу, додаючи теплу рідину.
- Після додавання солі, і ароматних трав страву доводять до кипіння і знімають з вогню.
Їсти блюдо смачно з жирною сметаною або несолодким йогуртом.