Гарбузовий суп-пюре 13 рецептів приготування

З картоплею

Інгредієнти: 4-5 картопляних бульб, 330 г гарбуза, 2 шт. цибулі і моркви, 2 л води або овочевого бульйону, 2 столові ложки лимонного соку, сіль, гранульований часник.

  • Картопля вариться у воді або бульйоні (солоному) до м’якості.
  • Поки потрібно зайнятися іншими овочами. Шматочки цибулі, гарбуза і моркви тушкуються на сковороді. Можна присипати масу сіллю і часником.
  • Обсмажені овочі перекладаються до вже размягчившейся картоплі.
  • Коли всі компоненти майбутнього супу стануть м’якими, їх можна перетворювати на пюре.
  • Залишається додати у частування свіжовичавлений сік лимона і знову закип’ятити.

Подається супчик з подрібненою зеленню.

Дивіться також:  Рецепти десертів на Новий Рік 2016
Прокрутка до верху