З картоплею
Інгредієнти: 4-5 картопляних бульб, 330 г гарбуза, 2 шт. цибулі і моркви, 2 л води або овочевого бульйону, 2 столові ложки лимонного соку, сіль, гранульований часник.
- Картопля вариться у воді або бульйоні (солоному) до м’якості.
- Поки потрібно зайнятися іншими овочами. Шматочки цибулі, гарбуза і моркви тушкуються на сковороді. Можна присипати масу сіллю і часником.
- Обсмажені овочі перекладаються до вже размягчившейся картоплі.
- Коли всі компоненти майбутнього супу стануть м’якими, їх можна перетворювати на пюре.
- Залишається додати у частування свіжовичавлений сік лимона і знову закип’ятити.
Подається супчик з подрібненою зеленню.