Гарбузовий суп-пюре 13 рецептів приготування

Як приготувати в мультиварці?

Інгредієнти: 430 г свіжого гарбуза, ріпчаста цибулина, 330 мл вершків середньої жирності, сіль, морква.

  • Спочатку в чашу викладаються великі очищені шматки гарбуза, заливаються невеликою кількістю води і варяться в режимі супу 20-25 хвилин. Овоч має добре розм’якнути. Далі він переводиться в окрему посуд.
  • В чисту ємність пристрою викладаються подрібнені морква і цибуля. Овочі на маслі обсмажують у відповідному режимі.
  • Інгредієнти першого і другого кроку з’єднуються, пюрируются і переливаються в «розумну каструлю».
  • Маса розбавляється вершками до бажаної консистенції. Після додавання солі вона доводиться до кипіння в програмі «Суп».

Супчик можна відразу подавати до столу.

Дивіться також:  Суп з сосисками – 7 покрокових рецептів швидкого і смачного супу
Прокрутка до верху