Гарбузовий суп-пюре 13 рецептів приготування

З додаванням сиру

Інгредієнти: 650-690 г гарбуза, морквина, великий стиглий помідор, пара стебел селери, 2 плавлених сирка, пара картоплин, сіль, італійські трави.

  • Шматочки картоплі варяться в солоній воді до готовності.
  • Кубики моркви з дрібно нарізаною гарбузом смажаться до м’якості. Далі до цих компонентів додаються скибочки томатів і подрібнений селера. Разом інгредієнти тушкуються 12-14 хвилин, після чого переходять до картоплі.
  • Коли картопля стане м’яким, можна пюрировать масу, додати в неї сир і почекати, поки його шматочки повністю розчиняться.

Супчик смачно подати з домашніми часниковими грінками.

Дивіться також:  Смажимо домашні котлети на сковороді
Прокрутка до верху