З імбиром
Інгредієнти: 2 невеликі цибулини, 750-790 г гарбуза, 2 морквини, пара зубчиків часнику, склянка вершків середньої жирності, корінець імбиру довжиною 4-5 см, сіль, пахучі трави. Як смачно приготувати гарбузовий суп з додаванням імбиру, докладно описується далі.
- Цибуля, гарбуз, морква і часник подрібнюються довільними шматочками. Разом всі овочі засипаються в сотейник, поливаються будь-яким рослинним маслом і гарненько обсмажуються 12-14 хвилин.
- Імбир очищається від шкірки, ріжуть тонкими пластинками. З ним супчик вийде гострим, тому кількість цього інгредієнта варто регулювати по своєму смаку.
- Підготовлений корінець додається до обсмаженою овочам. Зверху виливається літр окропу. Вариться маса до м’якості всіх складових. За бажанням замість води можна взяти навіть овочевий або м’ясний бульйон.
- Супчик готовий пюрируется, у нього виливаються вершки, додається сіль і травички.
Подається з грінками з бородінського хліба.