Гарбузовий суп-пюре 13 рецептів приготування

З яблуками

Інгредієнти: 300-350 г свіжого гарбуза, 2 невеликі картоплини, 2 кисло-солодких яблучками, ріпчаста цибулина, по дрібці каррі, солодкої паприки, сухого часнику, сіль, 750-800 мл фільтрованої води.

  • У сотейнику спочатку обсмажуються кубики цибулі. Як тільки на шматочках з’явиться золотава кромка, ємність додаються шматочки гарбуза.
  • Коли всі інгредієнти розм’якшаться, можна висипати в сотейник шматочки часнику і одного яблука.
  • Потім ще 5-6 хвилин маса обсмажується вже з брусками картоплі. Після цього додається сіль і всі перераховані приправи.
  • У сотейник виливається кипляча вода. Під кришкою основа супчика вариться до м’якості картоплі.
  • Розм’якшені компоненти пюрируются блендером. Залишилося ще раз довести суп до кипіння і пробувати.

Залишився яблуко ріжеться кубиками, присипається будь-якими гострими приправами і обсмажується на гарячому маслі. Шматочки фруктів розкладають по тарілках і поливаються супом.

Дивіться також:  Сирний суп з грибами – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху