З яблуками
Інгредієнти: 300-350 г свіжого гарбуза, 2 невеликі картоплини, 2 кисло-солодких яблучками, ріпчаста цибулина, по дрібці каррі, солодкої паприки, сухого часнику, сіль, 750-800 мл фільтрованої води.
- У сотейнику спочатку обсмажуються кубики цибулі. Як тільки на шматочках з’явиться золотава кромка, ємність додаються шматочки гарбуза.
- Коли всі інгредієнти розм’якшаться, можна висипати в сотейник шматочки часнику і одного яблука.
- Потім ще 5-6 хвилин маса обсмажується вже з брусками картоплі. Після цього додається сіль і всі перераховані приправи.
- У сотейник виливається кипляча вода. Під кришкою основа супчика вариться до м’якості картоплі.
- Розм’якшені компоненти пюрируются блендером. Залишилося ще раз довести суп до кипіння і пробувати.
Залишився яблуко ріжеться кубиками, присипається будь-якими гострими приправами і обсмажується на гарячому маслі. Шматочки фруктів розкладають по тарілках і поливаються супом.