Гарячі бутерброди в духовці 15 рецептів приготування

З яйцем

Яйця використовуються у великій кількості рецептів, цей не виняток.

Для бутерброда з яйцем потрібно:

  • батон – 1 шт.;
  • сир – 100 г;
  • яйця – 2 шт.

Спосіб приготування:

  • Батон нарізати на довгасті скибочки товщиною приблизно в 1 див.
  • Сир треться на крупній тертці.
  • Яйця перемішуються віночком зі спеціями і переливаються до сиру.
  • Деко змащують або покривається папером для випічки.
  • Шматочки викладають на деко, на кожен кладеться начинка.
  • Бутерброди відправляються в духовку на 8-10 хвилин при високій температурі.
Дивіться також:  Курячі рулетики в беконі – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху