Італійські брускети з грушею та сиром
Назва страви так і просить його приготувати.
Своєю солодкістю воно манить. Незважаючи на складність назви інгредієнти потрібні прості:
- груші – 2 шт.;
- сирний сир – 150 г;
- сир з пліснявою – 40 г;
- французький багет або чіабатта – 1 шт.;
- мед – 1 ст. л;
- волоські горіхи – 20 р.
Покрокове виконання:
- Сир з цвіллю необхідно розім’яти виделкою і змішати з сирним сиром.
- Груші ріжуться тонкими пластинами.
- Хліб нарізати на шматки товщиною 1 см, після чого обсмажується на сковороді до придбання золотистого відтінку.
- Хліб намазується начинкою, прикрашається грушею і відправляється на деко в духовку на 5-8 хвилин.
- При подачі поливається медом і посипаються горіхами.