Домашня піца на батоні в духовці
Всі обожнюють піцу, але іноді шалено лінь вимішувати тісто. Для таких випадків була придумана піца в батоні.
А готується вона з:
- батон – 1 шт.;
- копчена ковбаса – 150 г;
- мариновані огірки – 2 шт.;
- помідори – 2 шт.;
- яйця – 2 шт.;
- сир – 100 г;
- майонез і кетчуп – по 25 р.
Методика приготування:
- Батон розрізається на дві рівні частини.
- М’якоть виймається так, щоб залишилася скоринка.
- Обидві половини змазується майонезом і кетчупом.
- Яйця відварюють і натираються.
- Мариновані огірки нарізати кружальцями.
- Ковбаса нарізається кубиками.
- Помідор ріжеться кубиками або кружечками.
- Всі інгредієнти поміщаються в обидві частини хліба і посипаються сиром.
- Після піци відправляються в духовку.