З печерицями
Найлегше знайти в супермаркеті печериці.
Для бутербродів знадобиться:
- батон – 1 шт.;
- масло вершкове – 50 г;
- печериці – 250 г;
- сир – 100 г;
- цибуля – 2 шт.;
- майонез – 100 г;
- олія соняшникова – 2 ст. л;
- зелень.
Спосіб приготування:
- Все необхідне очищається і промивається.
- Цибулю нарізати дрібно і обсмажується на сковороді. Приблизно пасерувати 4-5 хвилин на середньому вогні.
- Гриби нарізати тонкими пластинами і відправляються пассероваться до цибулі. Обсмажуються до тих пір, поки продукти не придбають золотий відтінок.
- Хліб нарізають на скибочки товщиною в 1 см.
- Сир натирається на крупній тертці.
- На скибочки намазується вершкове масло, зверху викладаються печериці з цибулею. Поверхня змащується майонезом і посипається сиром.
- Після цього бутерброди відправляються в духовку на 5-8 хвилин.
- Після приготування прикрашаються зеленню.