Рецепт приготування з сайрою в духовці
Відмінними смаковими якостями володіють гарячі бутерброди з сайрою.
Для приготування потрібні такі інгредієнти:
- батон – 1 шт.;
- сайра консервована – 1 банка;
- яйця – 4 шт.;
- сир – 150 г;
- часник – 4 зубчики;
- масло вершкове – 2 ст. л;
- зелень.
Порядок дій:
- Сайра розминається виделкою прямо в банку.
- Яйця відварюють і дрібно кришаться, або натираються на крупній тертці.
- Цибуля кришиться і обсмажується до золотистого відтінку.
- Сир натирається на тертці.
- Сайра в тарілці змішується з цибулею, яйцями, зеленню і часником. Додатково можна приправити сіллю і перцем.
- Заправити продукти майонезом.
- Масло намазується на хліб, зверху накладається начинка, посипається сиром і поставити в духовку.