Гарячі бутерброди в духовці 15 рецептів приготування

З фаршем

Бутерброди з фаршем чудово підійдуть для повсякденного харчування.

Для їх приготування потрібні такі продукти:

  • фарш – 200 г;
  • кетчуп – 100 г;
  • батон – 1 шт.;
  • кабачки – 1 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • часник – 3 зубчики;
  • сир – 100 г;
  • спеції.

Поетапне приготування:

  • Кабачки нарізати дрібно і обсмажуються на сковороді.
  • Цибулю нарізати ще дрібніше.
  • Часник пропускаємо через прес або дрібно нарізається.
  • Цибулю і часник також обсмажується на сковороді до стану золотавості.
  • Туди ж додати розморожений фарш. Посипати спеціями і деякий час смажити на сковороді до стану готовності.
  • Сир нарізати тонкими смужками або натирається на крупній тертці.
  • Деко змащують маслом, на нього викладається хліб.
  • Спочатку скибочки хліба змащуються кетчупом, поверх рівномірно розподіляється начинка. Спершу кабачок, а після фарш.
  • Останнім кроком все посипається сиром.
  • Бутерброди поміщаються в духовку приблизно на 6-10 хвилин.
Дивіться також:  Курячі відбивні в духовці – 8 смачних рецептів
Прокрутка до верху