З фаршем
Бутерброди з фаршем чудово підійдуть для повсякденного харчування.
Для їх приготування потрібні такі продукти:
- фарш – 200 г;
- кетчуп – 100 г;
- батон – 1 шт.;
- кабачки – 1 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- часник – 3 зубчики;
- сир – 100 г;
- спеції.
Поетапне приготування:
- Кабачки нарізати дрібно і обсмажуються на сковороді.
- Цибулю нарізати ще дрібніше.
- Часник пропускаємо через прес або дрібно нарізається.
- Цибулю і часник також обсмажується на сковороді до стану золотавості.
- Туди ж додати розморожений фарш. Посипати спеціями і деякий час смажити на сковороді до стану готовності.
- Сир нарізати тонкими смужками або натирається на крупній тертці.
- Деко змащують маслом, на нього викладається хліб.
- Спочатку скибочки хліба змащуються кетчупом, поверх рівномірно розподіляється начинка. Спершу кабачок, а після фарш.
- Останнім кроком все посипається сиром.
- Бутерброди поміщаються в духовку приблизно на 6-10 хвилин.