Смачні гарячі бутерброди зі шпротами в мікрохвильовці
Бутерброди зі шпротами вважаються закускою під пиво, причому холодною. Але і теплими вони чудово смачні, оригінальні. Величезний плюс такої закуски – в поживності. Досить з’їсти такий сендвіч сутра – голоду до обіду точно не відчується.
Замість шпрот можна використовувати будь-які рибні консерви – сайру, тунця або сардину; а от батон для перекусу не підходить – краще вибирати житній, житньо-пшеничний, висівковий або гречаний варіанти.
Необхідні інгредієнти:
- банка шпротів;
- житньо-пшеничний хліб;
- солоні огірочки – 2 шт;
- сир Гауда – 200 р.
Як готуємо:
- Огірки очищаємо від шкірки, ріжемо скибочками.
- Викладаємо на хліб огірки, зверху — рибку.
- Посипаємо все сиром (можна «сховати» кожним тонким сирним скибочкою).
- Ставимо в піч, запікаємо кілька хвилин, поки сир не розплавиться, утворивши смачну вершкову шапочку.
Дамо охолонути нашої закуски, їмо, насолоджуючись яскравим ароматом. А як такі смачні бутерброди з м’ятним чаєм – це треба пробувати!