Гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі – 7 смачних рецептів на швидку руку

Готуємо з моцарелою

Чим хороша моцарелла, так це здатність плавитися. Вона буквально розтікається по бутерброду, перетворюючись в ласий вершковий соус. При цьому багато її не треба – шматочка 100-150 м з лишком вистачить на добрий десяток свіжих бутербродів.

Що підготуємо:

  • будь шинку, сосиски, сардельки, ковбаску, шматочки курки – 300 г;
  • великий білий батон – 1-2 шт (розраховуйте на кількість гостей);
  • майонез, кетчуп – по 50 г;
  • діжонська гірчиця – 2 ст. л;
  • моцарелу – 150 г;
  • зелень або спеції.

Інструкція по приготуванню така:

  • На шматочки хліба намажемо соус.
  • Викладемо шматочки сосисок, ковбаси і будь-якого іншого м’яса.
  • Присипаємо всі тертої моцарелою.
  • Відправляємо в духовку, поки сир не розплавиться.

Готові сендвічі прикрашаємо зеленню, можна подати з маринованими огірочками, оливками, маслинами. Пікантні, ніжні, поживні бутерброди – прекрасне блюдо для початку дня або полудня.

Дивіться також:  Як посмажити рибу на сковороді – 7 смачних рецептів
Прокрутка до верху