Готуємо з моцарелою
Чим хороша моцарелла, так це здатність плавитися. Вона буквально розтікається по бутерброду, перетворюючись в ласий вершковий соус. При цьому багато її не треба – шматочка 100-150 м з лишком вистачить на добрий десяток свіжих бутербродів.
Що підготуємо:
- будь шинку, сосиски, сардельки, ковбаску, шматочки курки – 300 г;
- великий білий батон – 1-2 шт (розраховуйте на кількість гостей);
- майонез, кетчуп – по 50 г;
- діжонська гірчиця – 2 ст. л;
- моцарелу – 150 г;
- зелень або спеції.
Інструкція по приготуванню така:
- На шматочки хліба намажемо соус.
- Викладемо шматочки сосисок, ковбаси і будь-якого іншого м’яса.
- Присипаємо всі тертої моцарелою.
- Відправляємо в духовку, поки сир не розплавиться.
Готові сендвічі прикрашаємо зеленню, можна подати з маринованими огірочками, оливками, маслинами. Пікантні, ніжні, поживні бутерброди – прекрасне блюдо для початку дня або полудня.