Гарячі бутерброди з мікрохвильовки з грибами
Гриби з сиром поєднуються дивовижно – це факт, який гурманам давно відомий і сумніву не викликає. А якщо додати в сендвічі куряче м’ясо – наприклад, шматочки смаженої курки, що залишилася з вечора, вийде чудове блюдо «аля-жульєн», гідний королів.
Що нам буде потрібно:
- шматочки курки вареної, смаженої або копченої – 200 г;
- великий білий батон – 1-2 шт (розраховуйте на кількість гостей);
- майонез — 50 г;
- гриби печериці – 70 г;
- цибулина – 1 шт;
- сир – 200 г;
- будь-яка зелень – невеликий пучок.
Щоб приготувати гарячі бутерброди:
- Гриби ріжемо, обсмажуємо з цибулею.
- Курку ріжемо шматочками.
- Викладаємо курку, а зверху — грибну начинку на скибочки хліба, попередньо змащені майонезом.
- Присипаємо тертим сиром, зеленню.
- Запікаємо в мікрохвильовці від 2 до 4 хвилин, поки сир не розплавиться.
- Подаємо до столу на великому плоскому блюді, їмо, запиваючи міцним солодким чаєм з часточкою лимона.
Бутерброди в мікрохвильовій печі хороші тим, що дають можливість експериментувати, додавати залишився спослеужина м’ясо, шматочки ковбаси, бекону, гриби, рибу, та що завгодно! Обмежень тут немає, адже з сиром поєднуються практично всі продукти. Готуйте, пробуйте, радійте яскравим смакам! Приємного апетиту.