Голубці – 17 смачних рецептів

Як зробити голубці з томатом

Наступний рецепт докладно опише процес приготування голубців з томатом.

  • 1 кг м’яса (телятина і куряче філе);
  • Великий качан капусти;
  • 100-150 г сирого рису;
  • по одній великій морквині і цибулині;
  • 4 ст. л. томатної пасти;
  • сіль, перець, щіпка зіри;
  • 0.5 л бульйону з капусти.

Приготування:

  • Капусту розберіть на окремі листочки. Зріжте все потовщення. Закип’ятіть воду, присолите її і відварити протягом 5-7 хвилин.
  • Зваріть чисто промитий рис до ступеня неповної готовності, перекладіть в друшляк і охолодіть під струменем холодної води.
  • Два види м’яса, очищену морквину та цибулину двічі пропустіть через м’ясорубку.
  • Змішайте фарш і рис, добре підсолити.
  • У кожен капустяний лист загорніть котлетку з приготованого фаршу. Укладіть вироби в каструлю, дно якої вкрито порожніми капустяними листами.
  • Розведіть томат в теплому капустяному відварі, додати спеції і сіль. Залийте соусом голубці і томіть після закипання приблизно 40-50 хвилин.

Дивіться також:  Ліниві голубці в духовці – 6 рецептів
Прокрутка до верху