Горбуша «під шубою»
Щоб приготувати неймовірно смачну вечерю з горбуші, потрібно зовсім небагато часу і фінансів.
Для приготування слід придбати такі компоненти:
- горбуша – 1,2 кг;
- морква – 100 г;
- цибуля – 100 г;
- майонез – 80 мл;
- сир – 80 г;
- молоко – 120 мл;
- лимон – ½ шт;
- сіль, спеції.
Процес створення полягає у наступних кроках:
- З горбуші готується філе, яке поділяється на порційні шматки.
- Філейні частини поміщаються в змащену маслом форму, притрушиваются спеціями, сіллю і збризкують соком лимона.
- Цибульні кільця містяться поверх горбуші.
- Далі на кожен шматочок поміщається морквяна соломка.
- З молока, майонезу і солі готується соус, яким заливають вміст форми.
- Фінальним шаром є натертий сир, після якого форма ставиться в духовку на 40 хвилин.