Горбуша в духовці – 15 рецептів приготування щоб була соковита

Горбуша «під шубою»

Щоб приготувати неймовірно смачну вечерю з горбуші, потрібно зовсім небагато часу і фінансів.

Для приготування слід придбати такі компоненти:

  • горбуша – 1,2 кг;
  • морква – 100 г;
  • цибуля – 100 г;
  • майонез – 80 мл;
  • сир – 80 г;
  • молоко – 120 мл;
  • лимон – ½ шт;
  • сіль, спеції.

Процес створення полягає у наступних кроках:

  • З горбуші готується філе, яке поділяється на порційні шматки.
  • Філейні частини поміщаються в змащену маслом форму, притрушиваются спеціями, сіллю і збризкують соком лимона.
  • Цибульні кільця містяться поверх горбуші.
  • Далі на кожен шматочок поміщається морквяна соломка.
  • З молока, майонезу і солі готується соус, яким заливають вміст форми.
  • Фінальним шаром є натертий сир, після якого форма ставиться в духовку на 40 хвилин.
Дивіться також:  Овочеве рагу з куркою – 8 рецептів приготування