Горбуша в духовці – 15 рецептів приготування щоб була соковита

У вершковому маринаді

Дуже ніжне блюдо, що готується з таких компонентів:

  • горбуша – 1 кг;
  • вершки – 250 мл;
  • майонез – 50 мл;
  • сир – 150 г;
  • борошно – 40 г;
  • цибуля – 150 г;
  • часник – 3 зубчики;
  • сіль, спеції.

Спосіб створення наступний:

  • Риба нарізати порційними шматочками.
  • З вершків, борошна, солі, спецій, подрібненого часнику і ⅓ сиру готується соус.
  • На деко викладається риба, притрушивается сіллю, приправами, поливається соусом і зверху покривається цибульними кільцями.
  • Весь вміст дека змащується майонезом і притрушивается сиром.
  • Випікання здійснюється на 180°C близько 30 хвилин.
Дивіться також:  Як приготувати червону квасолю смачно на гарнір?