Горбуша в клярі – 7 рецептів, як приготувати на сковороді і в духовці

Горбуша, смажена в часниковому клярі

Багатьом може здатися, що горбуша – нудна риба, на відміну від форелі або сьомги. Щоб розвіяти таке оману, ми пропонуємо її посмажити, але не просто з цибулею, а в клярі з пікантним смаком і апетитним ароматом.

Інгредієнти:

  • філе горбуші;
  • яйце;
  • дві часточки часнику;
  • дві ложки кефіру;
  • чотири ложки борошна;
  • гілочки кропу;
  • щіпка куркуми і солодкої паприки;
  • ложка приправи для риби;
  • сіль, олія.

Спосіб приготування:

  • У кефір вбиваємо яйце і збиваємо. Потім додаємо будь-яку приправу для рибних страв, куркуму, паприку і сіль.
  • Далі додаємо в суміш подрібнений часник і кріп, висипаємо борошно і ретельно все перемішуємо. Кляр повинен вийти густим.
  • Горбушу розрізаємо на невеликі стейки, потім їх в тісто і смажимо на розігрітій олії до повної готовності.

Дивіться також:  Сало в лушпинні цибулі — 7 найсмачніших рецептів в домашніх умовах
Прокрутка до верху