Горохове пюре в мультиварці – 7 рецептів приготування

Рецепт з копченостями

Копчені реберця володіють неймовірним смаком, а з гороховим пюре він буде неперевершеним. Особливо страва сподобається м’ясоїдам.

Інгредієнти:

  • 0.5 кг свинячих реберець;
  • 1 склянка гороху;
  • 2 склянки дистильованої води;
  • 1 корінь моркви;
  • 1 цибулина;
  • 1 ст. ложка соняшникової олії;
  • щіпка солі.

Приготування:

  • Копчені реберця розрізаємо на порційні шматки і з допомогою режиму «випічка» обсмажуємо хвилин 15. Додаємо подрібнену цибулю і натерту на крупній тертці моркву, обсмажуємо ще 5 хвилин.
  • Горох прогріваємо, заливаємо підігрітою водою, солимо й додаємо спеції.
  • З’єднуємо всі продукти в мультиварці, готуємо на режимі «гасіння» 2 годинки. Якщо розварені боби – блюдо готове до подачі.
Дивіться також:  Пиріг з сайрою і картоплею — 7 рецептів
Прокрутка до верху