Рецепт з копченостями
Копчені реберця володіють неймовірним смаком, а з гороховим пюре він буде неперевершеним. Особливо страва сподобається м’ясоїдам.
Інгредієнти:
- 0.5 кг свинячих реберець;
- 1 склянка гороху;
- 2 склянки дистильованої води;
- 1 корінь моркви;
- 1 цибулина;
- 1 ст. ложка соняшникової олії;
- щіпка солі.
Приготування:
- Копчені реберця розрізаємо на порційні шматки і з допомогою режиму «випічка» обсмажуємо хвилин 15. Додаємо подрібнену цибулю і натерту на крупній тертці моркву, обсмажуємо ще 5 хвилин.
- Горох прогріваємо, заливаємо підігрітою водою, солимо й додаємо спеції.
- З’єднуємо всі продукти в мультиварці, готуємо на режимі «гасіння» 2 годинки. Якщо розварені боби – блюдо готове до подачі.