Пюре горохове з курячим м’ясом
Таке блюдо готується трохи швидше, ніж пюре з яловичиною або свининою. Куряче м’ясо ніжніше на смак і таке блюдо неодмінно сподобається як дітям, так і дорослим.
Інгредієнти:
- 1 склянка гороху;
- 1 філе курки;
- 2 склянки дистильованої води;
- 1 цибулина;
- 1 корінь моркви;
- пучок кропу;
- 1 столова ложечка рослинного масла;
- сіль і спеції за смаком.
Приготування:
- Овочі потрібно ретельно промити від бруду. Потім слід очистити і натерти моркву на дрібній тертці, а з лука зняти луски і дрібно порізати.
- Філе промиваємо проточною водою і нарізаємо кубиками.
- У чашу мультиварки потрібно налити рослинне масло, обсмажити філе буквально 5 хвилин, а потім додати овочі. Натискаємо режим «гасіння» на 15 хвилин.
- Заздалегідь промитий і відмочений горох насипаємо в чашу мультиварки, солимо, додаємо спеції, заливаємо дистильованою водою і тушкуємо приблизно 40 хвилин до готовності гороху.
- Страву подаємо до столу, посипавши дрібно нарізаною зеленню кропу.