Горохове пюре в мультиварці – 7 рецептів приготування

Пюре горохове з курячим м’ясом

Таке блюдо готується трохи швидше, ніж пюре з яловичиною або свининою. Куряче м’ясо ніжніше на смак і таке блюдо неодмінно сподобається як дітям, так і дорослим.

Інгредієнти:

  • 1 склянка гороху;
  • 1 філе курки;
  • 2 склянки дистильованої води;
  • 1 цибулина;
  • 1 корінь моркви;
  • пучок кропу;
  • 1 столова ложечка рослинного масла;
  • сіль і спеції за смаком.

Приготування:

  • Овочі потрібно ретельно промити від бруду. Потім слід очистити і натерти моркву на дрібній тертці, а з лука зняти луски і дрібно порізати.
  • Філе промиваємо проточною водою і нарізаємо кубиками.
  • У чашу мультиварки потрібно налити рослинне масло, обсмажити філе буквально 5 хвилин, а потім додати овочі. Натискаємо режим «гасіння» на 15 хвилин.
  • Заздалегідь промитий і відмочений горох насипаємо в чашу мультиварки, солимо, додаємо спеції, заливаємо дистильованою водою і тушкуємо приблизно 40 хвилин до готовності гороху.
  • Страву подаємо до столу, посипавши дрібно нарізаною зеленню кропу.
Дивіться також:  Плов з куркою – 10 рецептів приготування розсипчастого плову з куркою
Прокрутка до верху