Швидке блюдо з тушкованим м’ясом
Зварити горохове пюре з тушонкою дуже просто, але тільки в тому випадку, якщо заздалегідь промити і боби замочити на кілька годин. Оскільки тушонка – це вже половина страви, то готується пюре надзвичайно швидко.
Інгредієнти:
- 1 банка тушонки;
- 2 склянки гороху;
- 1 л дистильованої води чистої;
- 1 цибулина;
- 1 корінь моркви;
- 2 стиглих помідора;
- 50 грам масла вершкового;
- щіпка солі;
- спеції за смаком.
Приготування:
- Овочі миємо, з помідора знімаємо шкірку, нарізаємо кубиками. Моркву натираємо на тертці, цибулю також подрібнюємо.
- У чашу мультиварки викладаємо тушонку, включаємо режим «смаження», насипаємо овочі і залишаємо готуватися 5-7 хвилин.
- До тушкованого м’яса додаємо підготовлений горох, сіль, спеції і на режимі «гасіння» готуємо 30-40 хвилин, поки рис не розвариться.
- Подаємо страву з вершковим маслом.