Горохове пюре в мультиварці – 7 рецептів приготування

Швидке блюдо з тушкованим м’ясом

Зварити горохове пюре з тушонкою дуже просто, але тільки в тому випадку, якщо заздалегідь промити і боби замочити на кілька годин. Оскільки тушонка – це вже половина страви, то готується пюре надзвичайно швидко.

Інгредієнти:

  • 1 банка тушонки;
  • 2 склянки гороху;
  • 1 л дистильованої води чистої;
  • 1 цибулина;
  • 1 корінь моркви;
  • 2 стиглих помідора;
  • 50 грам масла вершкового;
  • щіпка солі;
  • спеції за смаком.

Приготування:

  • Овочі миємо, з помідора знімаємо шкірку, нарізаємо кубиками. Моркву натираємо на тертці, цибулю також подрібнюємо.
  • У чашу мультиварки викладаємо тушонку, включаємо режим «смаження», насипаємо овочі і залишаємо готуватися 5-7 хвилин.
  • До тушкованого м’яса додаємо підготовлений горох, сіль, спеції і на режимі «гасіння» готуємо 30-40 хвилин, поки рис не розвариться.
  • Подаємо страву з вершковим маслом.
Дивіться також:  Тушкована свинина з овочами — 6 рецептів приготування на сковороді
Прокрутка до верху