Горохове пюре в мультиварці – 7 рецептів приготування

Гороховий суп пюре в мультиварці

Інгредієнти:

  • 1 склянка гороху;
  • 2 склянки дистильованої води;
  • щіпка солі;
  • шматочок вершкового сиру для подачі.

Приготування:

  • Попередньо замочену і промиту крупу покласти в чашу мультиварки, солимо і на режимі «гасіння» готуємо дві години. Горох має не те щоб зваритися, а розваритися, тоді гороховий суп-пюре буде ніжним.
  • Коли крупа приготувалася, з допомогою блендэра або товкачика доводимо його до консистенції густої сметани.
  • Подаємо до столу суп-пюре з шматочком вершкового масла.

Кожен з представлених рецептів, унікальний і неповторний. Горохове пюре, у всіх варіантах його приготування, неодмінно зачарує близьких господині неймовірним вишуканим смаком.

Дивіться також:  Манти в мультиварці – 6 рецептів смачного приготування
Прокрутка до верху