Гороховий суп пюре в мультиварці
Інгредієнти:
- 1 склянка гороху;
- 2 склянки дистильованої води;
- щіпка солі;
- шматочок вершкового сиру для подачі.
Приготування:
- Попередньо замочену і промиту крупу покласти в чашу мультиварки, солимо і на режимі «гасіння» готуємо дві години. Горох має не те щоб зваритися, а розваритися, тоді гороховий суп-пюре буде ніжним.
- Коли крупа приготувалася, з допомогою блендэра або товкачика доводимо його до консистенції густої сметани.
- Подаємо до столу суп-пюре з шматочком вершкового масла.
Кожен з представлених рецептів, унікальний і неповторний. Горохове пюре, у всіх варіантах його приготування, неодмінно зачарує близьких господині неймовірним вишуканим смаком.