Гороховий суп – пюре – 7 рецептів приготування

В мультиварці

Гороховий суп-пюре готується в мультиварці зовсім просто. Особливо добре те, що можна виставити час і займатися своїми справами не турбуючись за страву.

Необхідні продукти:

  • моркву і цибулина;
  • приправи на свій смак;
  • 200 грамів гороху;
  • одна картопля.

Процес приготування:

  • Подрібнюємо всі овочі: цибулю і моркву нарізаємо невеликими смужками, а картоплю кубиками.
  • Моркву з цибулею обсмажуємо в чаші в режимі «Випічка».
  • Потім до них викладаємо горох, картоплю, заливаємо вміст водою, додаємо приправи.
  • Встановлюємо режим «Гасіння» на дві години і чекаємо готовності.
Дивіться також:  Рецепт м’ясного пирога в духовці з фото
Прокрутка до верху