Гороховий суп – пюре – 7 рецептів приготування

Суп-пюре з гороху і курки

Гороховий суп з куркою може стати відмінним варіантом обіду під час дієти. Він малокалорійний та нежирний.

Необхідні продукти:

  • три картоплини;
  • 200 грамів гороху;
  • одна морква і стільки ж цибулі;
  • приправи за своїм бажанням;
  • близько 400 грам курячого філе.

Процес приготування:

  • Курку порізати на середні шматки і поставте варитися. Через деякий час викладіть до неї горох.
  • Поки йде процес варіння, підготуйте овочі: подрібнюємо їх на невеликі шматочки. Моркву і цибулю злегка засмажуємо на сковороді.
  • Коли горох буде майже готовий, викладіть в каструлю картоплю, поваріть ще деякий час.
  • Отриману масу заправте спеціями, змішайте з овочами і перетворити на пюре за допомогою блендера.
Дивіться також:  Рецепт манної каші в мультиварці з фото
Прокрутка до верху