Гороховий суп – пюре – 7 рецептів приготування

Із зеленого горошку з беконом

Легкий варіант приготування, який можна назвати «на швидку руку». Немає необхідності варити горох кілька годин.

Необхідні продукти:

  • Дві картоплини;
  • 100 грам бекону;
  • спеції на свій смак;
  • банку горошку;
  • моркву і цибулина;
  • велика ложка борошна.

Процес приготування:

  • Очищаємо і нарізаємо овочі. Моркву потрібно перетворити на невеликі тонкі смужки, а картоплю і цибулю в квадратики.
  • Нагріваємо воду, додаємо спеції і выкалываем туди консервований горох і морква з картоплею.
  • На гарячій сковороді обсмажуємо цибулю разом з попередньо нарізаним на смужки беконом. На цьому етапі всипаємо борошно, перемішуємо і отриману суміш викладаємо в суп.
  • Тримаємо деякий час на вогні до готовності картоплі і перебиваємо блендером до однорідної консистенції.
Дивіться також:  Як приготувати гороховий суп: ТОП 10 найбільш смачних рецепта
Прокрутка до верху