Із зеленого горошку з беконом
Легкий варіант приготування, який можна назвати «на швидку руку». Немає необхідності варити горох кілька годин.
Необхідні продукти:
- Дві картоплини;
- 100 грам бекону;
- спеції на свій смак;
- банку горошку;
- моркву і цибулина;
- велика ложка борошна.
Процес приготування:
- Очищаємо і нарізаємо овочі. Моркву потрібно перетворити на невеликі тонкі смужки, а картоплю і цибулю в квадратики.
- Нагріваємо воду, додаємо спеції і выкалываем туди консервований горох і морква з картоплею.
- На гарячій сковороді обсмажуємо цибулю разом з попередньо нарізаним на смужки беконом. На цьому етапі всипаємо борошно, перемішуємо і отриману суміш викладаємо в суп.
- Тримаємо деякий час на вогні до готовності картоплі і перебиваємо блендером до однорідної консистенції.