Як зварити гороховий суп-пюре з вершками?
Дуже смачний варіант приготування, який обов’язково варто спробувати хоч раз.
Необхідні продукти:
- 200 мілілітрів вершків;
- склянка гороху;
- два картоплі;
- одна цибулина і морквина;
- приправи за своїм бажанням;
- літр води.
Процес приготування страви:
- Перед тим як використовувати горох для супу його обов’язково потрібно замочити. Краще якщо він постоїть всю ніч, але якщо немає такої можливості, то залиште хоча б на дві години.
- Подрібнюємо овочі: картоплю нарізаємо тонкими пластинками, цибулю півкільцями, а моркву смужками. Відправляємо їх в каструлю з невеликою кількістю олії і обсмажуємо.
- Викладаємо до овочів горох, заливаємо водою і доводимо до готовності. На це піде приблизно 40 хвилин. Після чого перетворюємо інгредієнти в пюре.
- Вершки ставимо на плиту, чекаємо, поки вони закиплять і вливаємо їх у суп. Приправляємо обраними спеціями і подаємо з сухариками.