Гороховий суп – пюре – 7 рецептів приготування

Як зварити гороховий суп-пюре з вершками?

Дуже смачний варіант приготування, який обов’язково варто спробувати хоч раз.

Необхідні продукти:

  • 200 мілілітрів вершків;
  • склянка гороху;
  • два картоплі;
  • одна цибулина і морквина;
  • приправи за своїм бажанням;
  • літр води.

Процес приготування страви:

  • Перед тим як використовувати горох для супу його обов’язково потрібно замочити. Краще якщо він постоїть всю ніч, але якщо немає такої можливості, то залиште хоча б на дві години.
  • Подрібнюємо овочі: картоплю нарізаємо тонкими пластинками, цибулю півкільцями, а моркву смужками. Відправляємо їх в каструлю з невеликою кількістю олії і обсмажуємо.
  • Викладаємо до овочів горох, заливаємо водою і доводимо до готовності. На це піде приблизно 40 хвилин. Після чого перетворюємо інгредієнти в пюре.
  • Вершки ставимо на плиту, чекаємо, поки вони закиплять і вливаємо їх у суп. Приправляємо обраними спеціями і подаємо з сухариками.
Дивіться також:  Рецепти пирогів та пиріжків з тесту на кефірі
Прокрутка до верху